Beiratkozási információk a Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I-II. valamint az Autóbuszvezető és Tehergépkocsi-vezető szakképesítés-ráépülésekre!

 

Beiratkozási információk a Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I-II., valamint az
Autóbuszvezető és Tehergépkocsi-vezető szakképesítés-ráépülésekre

 

 

BGéSzC Magyar Hajózási Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája:

A KKV I. és KKV II képzésekre a beiratkozás 2019. szeptember 4-én és 5-én 11 és 16 óra között lesz az iskola titkárságán (XIII. ker., Jász u. 155.).

 

 

BGéSzC Öveges József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája:

A Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. képzésre 2019. szeptember 3-án 16:00 és 18:00 óra között lesz a beiratkozás az iskola Fehérvári úti épületében a 1117 Bp. Fehérvári út 10 szám alatt. Szükséges dokumentumok: személyazonosításra alkalmas okmány; szakképesítést igazoló bizonyítvány. A tanórák szeptember 9-én kezdődnek hétfői, szerdai és pénteki napokon 17:00 órától. Azon jelentkezők esetén, akik a beiratkozáson nem jelennek meg vagy nem jelzik távolmaradásuk okát, a jelentkezést tárgytalannak tekintjük és a megüresedett helyeket a várólistákról feltöltjük.

 

 

BGéSzC Ganz Ábrahám Két Tanítási Nyelvű Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája:

A Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I-II. képzésekre a beiratkozás 2019. szeptember 2-5. 8:00-14:00 illetve szeptember 6. 8:00-12:30 között lesz az "A" épület titkárságán (Üllői út 303. 2. emelet).

 

 

BGéSzC Bánki Donát Közlekedésgépészeti Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája:

Autóbuszvezető és Tehergépkocsi-vezető szakképesítés-ráépülések beiratkozási információit a jelentkezők emailben megkapják 2019. szeptember 2-án.