Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I.-II. képzések indulása

 

Újabb nagyszerű lehetőség!

 

A Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. és II. szakképesítés ráépülések felnőtt esti oktatás munkarendje szerinti képzését a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum a 2019/2020. tanévben is folytatja!

 

Ingyenes idegen nyelv és informatika oktatás és mindezzel együtt egy új szakképesítést is szerezhet!

A képzésekre jelentkezni 2019.08.26-tól kizárólag online módon,
a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum honlapján lehetséges, bővebb információ ITT.

 

A képzésekkel kapcsolatos további információk:

Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. képzés ( KKV I. - OKJ 35 345 01 )
Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. képzés ( KKV II. - OKJ 55 345 01 )

 

A Kis- és középvállalkozások ügyvezetője OKJ-s képzés során ingyenes angol vagy német képzésen vehet részt. Az Ön tudásszintjének megfelelő oktatást biztosítunk 12-14 fős csoportokban, intenzív képzés keretében.

Szeretne eligazodni az informatikai eszközök világában? A munkahelyén elvárják, hogy értsen a számítógépekhez? Az ingyenes informatikai oktatás szintén része a Kis- és középvállalkozások ügyvezetője képzésünknek, amely során megtanítjuk a számítógépek, tabletek, okostelefonok célszerű használatára! Kiigazodik majd az internet világában, meg tud keresni fontos információkat. Az adóügyeit tudja majd intézni az interneten keresztül. Megtanulhatja a cégvezetéssel kapcsolatos teendőket, üzleti levelek  írásának követelményeit, de üzleti vagy családi kalkulációkat is tud majd végezni.

Szeretne céget alapítani?
Ingyenes gazdasági és ügyviteli ismeretekre oktatjuk a Kis- és középvállalkozások ügyvezetője képzésben, melynek sikeres elvégzését követően  képes lesz céget alapítani és üzemeltetni.

 

Képzéseink megfelelő számú jelentkező esetén indulnak tagintézményeinkben!