Skills

EuroSkills 2018 verseny nemzeti döntő

Múlt héten, 2018. március 28-29-én rendeztük meg a EuroSkills 2018 verseny nemzeti döntőjét a víz-, csatorna-, fűtésszerelő szakmában. 1. helyen Miklós Ádám, 2. helyen Török Balázs Máté, 3. helyen Kovács Bence Attila végzett.

 

EuroSkills 2018 - Víz-, gáz és fűtésszerelő szakmák nemzeti döntője részvételi regisztráció

Az EuroSkills 2018 – szakmák Európa Bajnoksága verseny, Víz-, gáz és fűtésszerelő (Plumbing and heating) szakmájának következő fordulója a 2018. március 28-29. között megrendezésre kerülő nemzeti döntő.

EuroSkills 2018 – CNC marás

A Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Öveges József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája adott otthont a 2018.02.28-án tartott CNC marás versenyszám válogatójának.

EuroSkills 2018 - Épületgépészet előválogató

A Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum 2018.02.14-én előválogatót tartott Víz-, gáz- és fűtésszerelés versenyszámban.
Az ország több pontjáról mintegy 20 fiatal mérte össze tudását a részben angol nyelvű tesztfeladatok kitöltése során.
A szóbeli meghallgatásokat követően a zsűri kiválasztotta azt a 4 főt, akik március végén a nemzeti döntőben folytatják a versenyt.
A legjobbal a 2018-as budapesti EuroSkills versenyen találkozhatunk!

Worldskills Abu Dhabi 2017

Worldskills Abu Dhabi 2017

Szigetvári Csilla
(okl.gépészmérnök) szakértő beszámolója Abu Dhabiról

 

"Október elején az épületgépész szakmában első alkalommal vehettünk részt világversenyen a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Skills csapata és a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum jóvoltából.  A verseny az Egyesült Arab Emirátusokban, Abu Dhabiban került megrendezésre, igencsak impozáns környezetben. A világ minden részéről 30 versenyző mérte össze tudását egy komplex 4 napos versenyfeladat kiépítésével. A feladat megvalósításához mind elméleti rajztudással, mind széleskörű technológiai ismeretekkel rendelkezni kellett az induló fiataloknak. ..."

 

Tovább a teljes cikk elolvasásához

 

World Skills - Utolsó simítások

„ Ezek már az utolsó simítások a csöveken és utolsó lépések a felkészülésben.

A World Skills most lát először magyar versenyzőt Plumbing and heating kategóriában”

 

      

további fényképek

 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Skills csatornájára