Budapest Főváros Kormányhivatala az idei évben is megrendezi az immár hagyományosnak mondható őszi „SzakMÁzz!” Budapest Pályaválasztási Kiállítást.

A Pályaválasztási Kiállítás megszervezésével segítséget szeretnénk nyújtani a szakmaválasztáshoz kapcsolódó információk megszerzésében és a megfelelő szakmai elképzelés kialakításában a pálya-, szakma- és iskolaválasztás előtt álló, elsősorban általános iskolás tanulók, valamint a szakképzettséggel nem rendelkező középiskolások részére. Emellett kiemelt célcsoportként kezeljük a szülőket, pedagógusokat, akik a részükre nyújtott információk birtokában segíteni tudják a fiatalokat pályaválasztási döntésük meghozatalában.A rendezvény célja egyben a figyelemfelkeltés is, amely arra irányul, hogy bemutassa a szakképzettség és a magasabb szakmai, iskolai végzettség megszerzésének esélyt növelő hatását a munkaerő-piacon.

A pályaválasztási kiállításon megjelenők komplex információt kapnak a pályákról, foglalkozásokról, hiányszakmákról, munkaerő-piaci helyzetről.

Időpontja: 2019. október 8-9. (kedd-szerda)

Nyitva tartás: 9:00-16:00 óráig

Helyszíne: MHUNGEXPO B pavilon (1101 Budapest, Albertirsai u. 10.)

 

 https://www.facebook.com/szakmazz/      http://www.szakmazzbudapest.hu/home