„SzakMÁzz!” Budapest Pályaválasztási Kiállítás

 

 

„SzakMÁzz!” Budapest Pályaválasztási Kiállítás

 

 

Budapest Főváros Kormányhivatala az idei évben is megrendezi az immár hagyományosnak mondható őszi „SzakMÁzz!” Budapest Pályaválasztási Kiállítást, mely 2019. október 8-9. között a Hungexpo B pavilonjában kerül lebonyolításra (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
 

A Pályaválasztási Kiállítás segítséget kíván nyújtani a szakmaválasztáshoz kapcsolódó információk megszerzésében és a megfelelő szakmai elképzelés kialakításában a pálya-, szakma- és iskolaválasztás előtt álló, elsősorban általános iskolás tanulók, valamint a szakképzettséggel nem rendelkező középiskolások részére. 

 

A Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum a B pavilon 35-ös standján várja a látogatókat.

 

 "JÖVŐD A SZAKMÁDBAN" ezt a mottót választottuk, mert hiszünk abban, hogy egy jó szakmával biztos és sikeres jövője lehet a fiataloknak. A megújuló szakképzés olyan lehetőségeket kínál számukra, melyekkel a szakképzett pályakezdők munkaerő- piaci helyzete és elhelyezkedési esélyei sokszorosára nőnek.

 

CÉLUNK, HOGY VONZÓVÁ TEGYÜK A GÉPÉSZETI SZAKKÉPZÉST

 

A gyerekek körbejárva az asztalokat betekintést kaphatnak a Centrum tagintézményeiben oktatott szakmák titkaiba, sőt ki is próbálhatják azokat játékos formában. a belépéskor kapott  nyereménylapon a végrehajtott feladatok után aláírást kapnak, ha megcsinálnak legalább 6-ot és leadják a Centrum pultjánál a gyűjtőládába sorsoláson vesznek részt. A rendezvény műsorvezetője naponta többször sorsol. Nyeremény egy-egy 20 perces szimulátorozás a Kossuth Lajos Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakgimnáziuma jóvoltából.
 
 
VÁRUNK MINDENKIT!
 
 
Helyszín: HUNGEXPO B pavilon (1101 Budapest, Albertirsai u. 10.), Belépés kizárólag az 1-es Főkapun. 
 

Időpont: 2019. október 8-9. (kedd-szerda)

 

Nyitva tartás: 9:00-16:00 között

 

A RENDEZVÉNY ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL, INGYENESEN LÁTOGATHATÓ!

 

Pontgyűjtő lap

 

Kapcsolódó dokumentumok:

Részvételi- és Játékszabályzat         Adatkezelési tájékoztató

 

 

                 

 

 

SzakMÁzz 2019