Ingyenes 120 órás angol és német nyelvtanfolyamok indulnak a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum szervezésében, a VEKOP-8.5.1-17-2017-00004 azonosítószámú „Idegen nyelvi készségek fejlesztése” című európai uniós projekt keretében.

A1, A2, B1, B2 szintre felkészítő

9-14 fős csoportokat indítunk,

a tanfolyamok időtartama 120 óra.

Jelen projekt megvalósításával, térítésmentes angol és német nyelvtanfolyamok biztosításával a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum hozzájárul a lakosság, illetve saját tanulói idegen nyelvi kompetenciáinak fejlesztésével ahhoz, hogy az ország nyelvtudás szintjén az európai elvárásokhoz közelebb kerüljön.

Várjuk jelentkezésed, ha:

  1. Budapesten vagy Pest megyében lakcímkártyával igazolható lakhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkezel, 
  2. munkaképes korú vagy (16-65 év), és jelenleg nem veszel részt hazai vagy Európai Uniós forrásból támogatott, felnőttképzés keretében megvalósuló idegen nyelvi képzésben. Ha már részt vettél ilyen típusú (VEKOP-os) képzésen, az kizáró ok. Egy jelentkező csak egyszer veheti igénybe ezt a támogatást, 
  3. legfeljebb középfokú végzettséggel, vagy szakképesítéssel rendelkezel. (Diplomával rendelkezők a programban nem vehetnek részt, de középiskolások, egyetemisták, főiskolások – akár abszolutóriummal rendelkezők – jelentkezhetnek).
  4. vállalod, hogy tanfolyami hiányzásod nem haladja meg a 20%-ot, vagyis 24 órát. (Aki ezt túllépi, annak vissza kell fizetnie az addig lejárt órák árát.)

A nyelvtanfolyamot előzetes tudásszintmérést, valamint jogosultságvizsgálatot követően kezdheted meg.

Szintfelméréssel kapcsolatos tudnivalók:

Teljesen kezdőként szintfelmérési kötelezettség nélkül jelentkezhetsz a képzésre. Az írásbeli szintfelmérést azonban akkor is célszerű kitölteni, ha korábban már tanultad a nyelvet, de úgy érzed, hogy semmit nem tudsz. A teszt megmutatja! 

image

Jelentkezéssel kapcsolatos ügyintézés és felvilágosítás

vekop851@gszc.hu címen kérhető.

A felhívásról részletesen a következő internetes oldalon olvashat:
VEKOP-8.5.1-17 Idegen nyelvi készségek fejlesztése: https://www.palyazat.gov.hu/vekop-851-17-idegen-nyelvi-kszsgek-fejlesztse-1

Támogatási Szerződés (minta)

Gy. I. K.

Sajtóközlemény