Új időpontok!: Ingyenes 120 órás angol és német nyelvtanfolyamok indulnak

 

 

 

 

 

Kedves Érdeklődő!

 

Ingyenes 120 órás angol és német nyelvtanfolyamok indulnak 2019. februártól a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum szervezésében, a VEKOP-8.5.1-17-2017-00004 azonosítószámú „Idegen nyelvi készségek fejlesztése” című európai uniós projekt keretében.

 

Várjuk jelentkezésed, ha:

 

 1. Budapesten vagy Pest megyében lakcímkártyával igazolható lakhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkezel,
   
 2. munkaképes korú vagy (16-65 év), és jelenleg nem veszel részt hazai vagy Európai Uniós forrásból támogatott, felnőttképzés keretében megvalósuló idegen nyelvi képzésben. Ha már részt vettél ilyen típusú (VEKOP-os) képzésen, az kizáró ok. Egy jelentkező csak egyszer veheti igénybe ezt a támogatást,
   
 3. legfeljebb középfokú végzettséggel, vagy szakképesítéssel rendelkezel. (Diplomával rendelkezők a programban nem vehetnek részt, de középiskolások, egyetemisták, főiskolások és beragadt diplomások jelentkezhetnek).
   
 4. vállalod, hogy tanfolyami hiányzásod nem haladja meg a 20%-ot, vagyis 24 órát. (Aki ezt túllépi, annak vissza kell fizetnie az addig lejárt órák árát.)
   

A nyelvtanfolyamot előzetes regisztrációt és tudásszintmérést, valamint jogosultságvizsgálatot követően kezdheted meg.

 

Szintfelméréssel kapcsolatos tudnivalók:

 

Töltsd ki online írásbeli szintfelmérő tesztünket, így a beiratkozáskor már csak szóbeli beszélgetésen/szintfelmérésen kell részt venned.

 

Következő beiratkozási lehetőség hamarosan!
 

Kattints ide a szintfelmérő teszthez!

 

Teljesen kezdőként szintfelmérési kötelezettség nélkül jelentkezhetsz a képzésre. Az írásbeli szintfelmérést azonban akkor is célszerű kitölteni, ha korábban már tanultad a nyelvet, de úgy érzed, hogy semmit nem tudsz. A teszt megmutatja!

 

Jelentkezéssel kapcsolatos ügyintézés és felvilágosítás a gepeszetiszc@studioitalia.hu címen, vagy a 06-30/2815-434,  és 06-1/319-9053 telefonszámon kérhető.

 

További felvilágosítás a támogatási szerződésekkel kapcsolatban a vekop851@gszc.hu címen kérhető.
Telefon: +36-30-2426227; +36-30-2426303

 

A felhívásról részletesen a következő internetes oldalon olvashat:
VEKOP-8.5.1-17 Idegen nyelvi készségek fejlesztése: https://www.palyazat.gov.hu/vekop-851-17-idegen-nyelvi-kszsgek-fejlesztse-1

Támogatási Szerződés (minta)

Gy. I. K.

Sajtóközlemény