WorldSkills 2019 Plumbing and Heating Nemzeti Döntő Budapest 02.14.

 

WorldSkills 2019 Plumbing and Heating Nemzeti Döntő Budapest 02.14.

 

 

1. Fábián Zoltán a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Szily Kálmán Műszaki Szakgimnáziumának, Szakközépiskolájának és Kollégiumának igazgatójának megnyitó beszédét követően, a meghirdetett időpontban, a nevezett ifjú szakemberek megkezdték az elméleti teszt feladatot.
Feszülten vártuk, hogy kik jutnak be a legjobb 4 közé, akik a nap folyamán megküzdenek az elsőségért! Vajon ki lesz az a fiatalember, aki hazánkat és szakmánkat képviseli a Worldskills világbajnokságon, idén augusztusban, Kazan-ban!

Fábián Zoltán a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Szily Kálmán Műszaki Szakgimnáziumának, Szakközépiskolájának és Kollégiumának igazgatójának megnyitó beszéde       A nevezett ifjú szakemberek megkezdték az elméleti teszt feladatot

 

 

2. A gyakorlati terem is készen várta a versenyzőket !

A gyakorlati terem is készen várta a versenyzőket

 

 

3. Felszállt a fehér füst !
Egy békéscsabai, két budapesti és egy zalaegerszegi fiatalember állnak a satupadok mögé, hogy számot adva tudásukról megmérközzenek az első helyért!  

Egy békéscsabai, két budapesti és egy zalaegerszegi fiatalember állnak a satupadok mögé

 

 

4. A 2017 évi Világbajnokság és a 2018 évi Európa-bajnokság magyar versenyzője, Miklós Ádám is meglátogatta a versenyzőket, hogy tapasztalatával és élményeivel buzdítsa a fiatalokat!

Miklós Ádám is meglátogatta a versenyzőket

 

 

5. Hatalmas megtiszeltetés ért bennünket! A skills versenyek angol szakértője, aki már 23 éve vesz részt a versenyeken, a tavalyi budapesti Európabajnokság főszakértője, az idei világbajnokság verseny igazgatója, Mr. Paul Doods feleségével személyesen tett látogatást a nemzeti döntőn!

Mr. Paul Doods

 

 

6. Szakmai partnereink közül többen meglátogatták a rendezvényt, még ajándékokról is gondoskodtak! Köszönjük!

Szakmai partnereink ajándékai  Szakmai partnereink ajándékai

 

 

7. A szakértő által jóváhagyott feladatokat tetszőleges sorrendben oldhatják meg a versenyzők! Ki a HDPE sütéssel, van aki a bilincseléssel, van aki még egy kis gondolkodással tölti az időt.

A szakértő által jóváhagyott feladatokat tetszőleges sorrendben oldhatják meg a versenyzők  A szakértő által jóváhagyott feladatokat tetszőleges sorrendben oldhatják meg a versenyzők A szakértő által jóváhagyott feladatokat tetszőleges sorrendben oldhatják meg a versenyzők

 

 

8. Lejárt a gyakorlati feladatra biztosított idő és már pihen a munkavédelmi kesztyű az asztalon. A fiúk szemén nem csak a koránkelés, hanem az egésznapos intenzív munka és időstressz alatt végzett feladat is látszik.

pihen a munkavédelmi kesztyű  lejárt a gyakorlati feladatra biztosított idő

 

9.  A zsűri meghozta a döntést és a gyakorlati teremben elvégzett munka alapján az eredmény :

1. Török Balázs Máté Bp.(j2)
2. Szalai Sándor Zalaegerszeg(j1)
3. Kesiár Tamás Békéscsaba(b2)
4. Bihari Ádám Bence Bp.(b1)

Versenyzőink

 

 

10. Egy fantasztikus nap végén szívből gratulálunk a versenyzőknek!

Egy fantasztikus nap végén szívből gratulálunk a versenyzőknek!

 

 

 Kép(ek):