Ugrás a fő tartalomra

1138 Budapest, Váci út 179-183


+36-1/585-8180

Széchenyi 2020

Akkreditált vizsgaközpont


Akkreditált Vizsgaközpont

A Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum vizsgaközpontja a Fővárosi Szakképzési és Felnőttképzési Vizsgaközpont.

Web: https://fszf.hu/

Célunk, hogy az oktatás és a gazdasági szereplők igényeire gyorsan és rugalmasan reagálva szakszerű vizsgaszervezést biztosítsunk, valamint minél több jelentkező számára tegyük lehetővé a szakmai végzettség megszerzését, ezzel is segítve őket céljaik elérésében és munkaerőpiaci lehetőségeik bővítésében.

Törekszünk a vizsgára jelentkezők és partnereink részletes tájékoztatására, szolgáltatásaink átláthatóságára, a felmerülő kérdések gyors és korrekt megválaszolására annak érdekében, hogy segítsük a velünk kapcsolatba kerülő jelentkezők, partnerek döntéseit és munkáját; a precíz munkavégzés munkánk alapköve.

Hiszünk abban, hogy a sikeres működés záloga a minőségi, pártatlan munkavégzés, az etikus magatartás, amelynek érdekében belső szabályzatainkban egyértelműen meghatároztuk a felelősségi- és hatásköröket. Ezek maradéktalan betartását munkatársainktól elvárjuk.

Tudatosan törekszünk arra, hogy Budapest és agglomerációja legismertebb, legjobb szolgáltatásokat nyújtó Vizsgaközpontjává váljunk, és élvonalbeli helyzetünket tartósan megőrizzük.KIMIKK
Aeroplex Ltd.BKV Zrt.Fővárosi VízművekIvanics Csoport
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum

   1138 Budapest, Váci út 179-183

  • Telefon: +36-1/585-8180

   E-mail: info@gszc.hu

   OM azonosító: 203031


  2024Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum