Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum

SZC logo
  • Intézményeink
  • Hírek
  • Galéria
  • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Akkreditált vizsgaközpont


Fővárosi Szakképzési és Felnőttképzési Akkreditált Vizsgaközpont

2021. elején megálmodtuk és még ugyanazon év augusztus 25-én létrehoztuk a Fővárosi Szakképzési és Felnőttképzési Vizsgaközpontot.

Célunk, hogy az oktatás és a gazdasági szereplők igényeire gyorsan és rugalmasan reagálva szakszerű vizsgaszervezést biztosítsunk, valamint minél több jelentkező számára tegyük lehetővé a szakmai végzettség megszerzését, ezzel is segítve őket céljaik elérésében és munkaerőpiaci lehetőségeik bővítésében.

Törekszünk a vizsgára jelentkezők és partnereink részletes tájékoztatására, szolgáltatásaink átláthatóságára, a felmerülő kérdések gyors és korrekt megválaszolására annak érdekében, hogy segítsük a velünk kapcsolatba kerülő jelentkezők, partnerek döntéseit és munkáját; a precíz munkavégzés munkánk alapköve.

Hiszünk abban, hogy a sikeres működés záloga a minőségi, pártatlan munkavégzés, az etikus magatartás, amelynek érdekében belső szabályzatainkban egyértelműen meghatároztuk a felelősségi- és hatásköröket. Ezek maradéktalan betartását munkatársainktól elvárjuk.

Tudatosan törekszünk arra, hogy Budapest és agglomerációja legismertebb, legjobb szolgáltatásokat nyújtó Vizsgaközpontjává váljunk, és élvonalbeli helyzetünket tartósan megőrizzük.

Széchenyi 2020